Carnaval voor de allerkleinsten

Carnaval op de kleuterschool?


Carnaval voor de allerkleinsten

Als je peuter of kleuter carnaval viert op de kleuterschool wil je natuurlijk een ontzettend leuke outfit bedenken. Belangrijk is dat je kind zelf meekiezen kan, anders kan je de ochtend voor het carnavalsfeest opeens voor verrassingen komen te staan.

Voorkinderen met een overtuigende fantasie geeft Souza for Kids net dat beetje extra dat ze nodig hebben om helemaal in hun rol op te gaan. De collectie, die er net wat anders uitziet dan traditionele verkleedkleding, richt zich op kinderen van 2 tot 9 jaar. Kinderen kunnen de kleding zelf aantrekken en de stoffen zijn goed wasbaar. Door het gebruik van koorden en knoopsluitingen te vermijden, en in plaats daarvan elastische- en klittebandsluitingen te gebruiken, wordt aan de veiligheid van het kind gedacht. Souza for Kids vind je bij de webwinkel kleinezebra.com

Wil je liever niet te veel geld uitgeven, dan kan je een kijkje nemen op Pinterest. Zoek naar de Amerikaanse Halloween-kostuums. Terwijl er bij Halloween voor tieners en volwassenen natuurlijk angstaanjagende kostuums gemaakt worden, lopen de kleinsten in fantastische en grappige DIY-kostuums rond die jij gemakkelijk kan namaken voor carnaval.