Strandmode voor de allerkleinsten

Met die eerste warme zomerdagen valt het je op dat je nog geen leuke strandkleding voor je kleinste hebt? Onze moderedactrice Lies denkt met je mee!

 

Strandmode voor de allerkleinsten

1. Ducksday is een Belgisch merkje met UV-werende zomerkleding. Dit seizoen; een zwempak met walvissen. Zowel voor jongens als meisjes, die niet van insmeren houden en het laaaaaaaang volhouden op het strand!

Image result for ducksday willie uv

2. Oh, hoe kan je nu nee zeggen tegen het Nederlandse merkje Claessens bij webwinkel Kleine Zebra? Het badpak met eendje is zo schattig; dat draait alle hoofden aan het zwembad!

Image result for claesens badpak eendje

3. Het trendmerk voor 2018 is wel NUNUNU. De gedurfde streetwear is voor heel wat jongensmama's al jaren nummer 1, maar ook mama's van stoere meiden draaien dit seizoen het hoofd! Met skirtinini's in zilver en zwart en gedurfde doodshoofden is deze badmade lekker stoer en gewoon...anders!

Image result for skull surf shorts nununu

 

4. Molo; het Scandinavische merkje scoort seizoen na seizoen met vrolijke dierenprints die steeds weer opvallen. Als je kleine man van deze giraf niet goed gezind wordt, weten wij het ook niet meer.

Image result for molo zwemshort giraf

5. Wie kan er nee zeggen tegen de badmode van Mini Rodini? Wij in elk geval niet. De badmode van Mini Rodini wordt gemaakt van ecologische materialen en de naaisters krijgen eerlijke prijzen; net daarom is dit badpakje een tikje duurder dan de goedkope merken in de warenhuizen. Voor mama's die niet alleen modebewust zijn, maar ook aan de toekomst van onze aarde denken.