Beroep: spermadonor

Een Amerikaanse man verkoopt zijn sperma over het internet en heeft ondertussen ongeveer 150 kinderen wereldwijd.


Beroep: spermadonor

Een Facebook-ondernemer die het web heeft gebruikt om een ​​zelfverklaarde 'super-spermadonor' te worden, heeft toegegeven dat hij niet precies weet hoeveel kinderen hij heeft. De 47-jarige, die het pseudoniem Joe Donor gebruikt, helpt vrouwen al bijna tien jaar lang zwanger te raken in de VS, Europa en Argentinië.

De afgelopen jaren heeft Joe lesbische paren, alleenstaande vrouwen en paren die een spermadonor nodig hadden om zwanger te worden, gesteund door hen sperma te verkopen. Sperma kopen over het web is nochtans een hekele zaak, daar het sperma niet wetenschappelijk gecontroleerd werd en ziekten kunnen doorgegeven worden. Meestal wordt zijn sperma verzonden, soms ging hij ook werkelijk mee naar een fertiliteitskliniek.

Joe, uit Washington DC, zei: 'Ik vraag nu altijd om foto's van de zwangerschap en zie echo's. Soms zijn paren en vrouwen zo blij met het resultaat dat ze me vragen het kind te bezoeken. Het is moeilijk om te weten hoeveel kinderen ik exact heb, omdat ik aan een groot aantal vrouwen doneer, dus ik weet alleen of het gelukt is als ze zich daarna melden. Maar ik verkoop minstens 15 keer sperma per jaar en doe deze job al 10 jaar. In mijn carrière heb ik meer dan 100 gemelde successen gehad.'

Joe Donor is getrouwd en heeft 3 kinderen. Wat zijn vrouw van zijn beroep vindt, is niet bekend.

http://www.facebook.com/joe.donor.3/

T-shirt foto te koop bij cafepress.com