5 x Vlaamse webshops voor je baby

Deze Vlaamse webshops moet je zeker leren kennen als je zwanger bent!


5 x Vlaamse webshops voor je baby

Kleine zebra

Drie zussen werken samen in een webshop die alle must-haves uit de baby-en kinderwereld onder 1 dak brengt. Van kinderbed tot pyjama, van decoratie tot verkleedkleren - alles kan je hier vinden. En het ziet er keer op keer fantastisch mooi uit!

http://www.kleinezebra.com/

Blabloom

Het team van webshop Blabloom test alles - letterlijk, alles - voor het bij hen in de winkel verkocht wordt. Want bij Blabloom willen ze zeker zijn van een ding; dat de babyproducten veilig zijn voor jou en je baby.

http://www.blabloom.com/

Little Thingz

Een nieuwe webshop in Vlaanderen, propvol met leuke geschenken voor baby's en kinderen. Als je wat leuks ziet voorbij komen  op Instagram, vind je het zeker al bij Little Thingz!

http://www.littlethingz.be/

Minifox

Jij hebt er geen zin in je kleuter op de kleuterschool af te geven en te merken dat de helft van de klas hetzelfde shirt draagt als jouw kind? Dat begrijpen we! Voor modebewuste ouders die hun kinderen wat stoerder en vooral persoonlijker willen kleden is er nu Minifox. De Vlaamse webshop vertegenwoordigt internationaal populaire merken als nununu, yporque en raspberryplum.

http://www.minifox.be/nl/

Rewinddesign

Op de redactie was er een oooh en waaaw van alle kanten te horen, als we de website Rewind Design onder de loep namen. Van wieg tot complete outfit; laat je gaan!

http://www.rewinddesign.be

Helloteddy

Helloteddy is een conceptstore met instagram-worthy merken voor baby's en kinderen. Voor kinderen van 0 tot 6 jaar.

http://www.helloteddy.be

Foto: team Blabloom