Must-have van het seizoen: luipaard draagzak

Voor al de fashionista’s en fans van de nieuwste trend met dierenmotieven stelt BabyBjörn een limited edition van haar draagzak One voor: Leopard Love. 


Must-have van het seizoen: luipaard draagzak

De draagzak in luipaardmotief is op zich al een echte eyecatcher, maar heeft bovendien alle voordelen van de bekende BabyBjörn draagzak: een goede ondersteuning van het hoofdje voor pasgeborenen, een zacht rugpand en de mogelijkheid om zwaardere kinderen op de rug te dragen. De draagzak is gemaakt van 100% biologisch katoen en kan gebruikt worden van 0 tot 3 jaar.

Een must-have? Wees dan snel als een luipaard, want de Leopard Love draagzak is enkel in gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Grrrr.

Hij is verkrijgbaar vanaf 16 oktober op op babybjörn.eu!

Wist je dat deze fantastische dame Lillemor Jakobson is, de vrouw achter BabyBjörn? Ze wordt vaak de Dior van babyproducten genoemd. In de jaren 80 maakte ze kleurrijke creaties. In de jaren 90 ontwierp ze het allereerste babyproduct in het zwart. Jarenlang droomde ze van een ​​draagzak met een luipaardmotief, maar om de een of andere reden kreeg ze de rest van de organisatie nooit aan boord. Nu is hij er dan eindelijk - in biologisch katoen nog wel - de BabyBjörn Draagzak One Leopard Love.