Leuk geboortecadeau: deze speelmat wordt een luiertas!

Speelmat? Opbergtwas voor speelgoed? Of luiertas voor je buggy? Dit nieuwe hebbedingetje is alles in een!


Leuk geboortecadeau: deze speelmat wordt een luiertas!

Je wil wat speelgoed meenemen voor je baby naar oma? Of naar het park? Dat is snel ingepakt, met de nieuwe speelmat van Play & Go. Want die tover je in een handomdraai om tot luiertas en hang je aan je buggy.

Na de populaire opbergzakken die je in een handomdraai omtovert tot een speelmat, presenteert Play & Go nu de 3-in-1 Softlijn voor de allerkleinsten. Een zachte speelmat met dikke vulling vorm je ook in een vingerknip om tot opbergtas voor speelgoed of trendy luiertas aan de kinderwagen!
 
De unieke 3-in-1 speelmat is gemaakt van hoogwaardig zacht jersey-katoen. De speelmat heeft een diameter van 120 cm en is voorzien van een afneembare schouderriem, zodat hij op de schouder kan worden gedragen of kan worden bevestigd aan een kinderwagen. Play & Go heeft ervoor gezorgd dat het product baby-proof is door middel van een katoenen flap die ervoor zorgt dat een baby niet aan het touw kan komen.

Mooie speelmatten

De nieuwe collectie met dierenthema’s telt 4 verschillende motieven: een pauw in pastel, een te gekke pinguin, een stoere ijsbeer en een hippe lama.