Must-have: de gezonde tutter

Tutters; onafgebroken in de mond van onze allerkleinsten. En net daarom willen we heel bewust kiezen voor gezonde fopspenen!


Must-have: de gezonde tutter

Fopspenen. Onafgebroken in de mond van onze allerkleinsten. En net daarom willen we heel bewust kiezen voor gezonde fopspenen - die er natuurlijk ook leuk uitzien.

BIBS is een Deens merk met retro-ogende fopspenen in een trendy kleurenpallet, gemaakt van 100% natuurlijk rubber en volledig BPA-vrij. Het schild heeft 2 luchtgaatjes, zodat de fopspeen de gevoelige babyhuid rond de mond niet irriteert. De speen is rond en zacht en imiteert op de best mogelijke manier de moederborst, zodat de zuigreflex op de meest natuurlijke manier wordt opgevangen en niet wordt gestoord.

BIBS wordt bovendien ontworpen én geproduceerd in Denemarken; een Europese productie dus. Niet alleen gezonder voor onze allerkleinsten, maar ook voor het milieu.

De nieuwe BIBS-fopspeentjes vind je op de kleinezebra.com of op Blabloom.com. Ze komen in setjes van telkens twee mooie sobere, maar tegelijkertijd hippe kleurtjes. Richtprijs: €8,95 voor een setje van twee.