Wipstoel nu mee op vakantie

De BabyBjörn wipstoel is de meest populaire wipstoel in de Benelux. Met een lichte voetbeweging kan de wipstoel al swingen. Dat ontdekken zelfs de allerkleinsten al erg snel, waardoor ze steeds meer met de voetjes bewegen en zo hun motoriek trainen. De wipstoel wodt in Vlaanderen en Nederland door kinderartsen aanbevolen om die reden. 

De collectie wipstoelen wordt nu uitgebreid met nieuwe kleuren en materialen: een luchtdoorlatende mesh voor zomerkinderen en extra zachte jersey in kleuren als duivenblauw. Sinds kort zijn er ook superzachte overtrekken in trendy kleuren voor geleende wipstoelen op de markt; zo kan je een nieuw, modern stofje over een oude wipstoel trekken. Ook nieuw speelgoed voor de wipstoel met dansende dieren, bloemen en figuren wordt aan de collectie toegevoegd.

Helemaal te gek is de bijpassende transporttas, waardoor de wipstoel nog gemakkelijker te vervoeren wordt. Dat was op vraag van testende ouders. Die wilden namelijk de wipstoel in de eerste 6 maanden overal mee naar toe.


Wipstoel nu mee op vakantie