Tip: lachend in bed!


Tip: lachend in bed!

SNURK, het Nederlandse merk met opvallend beddengoed, weet ook met haar nieuwste designs kinderen weer in dromenland te krijgen. Want hoe kan je, op de rug van een mythische eenhoorn, niet zalig inslapen? Terwijl stoere jongens er beslist hun hand niet voor omdraaien om in de muil van een haai een dutje te doen…

De nieuwe collectie beddengoed van SNURK is verkrijgbaar bij Vlaanderens grootste webwinkel voor kinderproducten, De Kleine Zebra. Het beddengoed is designed in Holland, made in Portugal. Oprichters en designers, Peggy van Neer en Erik van Loo, laten hun originele fotografische ontwerpen printen op hoog kwalitatief katoen in Portugal.

Het verhaal van SNURK begon in 2007. Speciaal voor een goed doel wou Peggy al een hele tijd een dekbed creëren met een print van kartonnen dozen. Samen met haar partner Erik ontwierp ze Le Clochard en Le Trottoir: beddengoed dat net lijkt op kartonnen dozen en de stoep. Beide sets vlogen als zoete broodjes over de toog en de winst ging naar Stichting Zwerfjongeren Nederland.