Herfstschoenen voor de allerkleinsten

De eerste kille dagen vragen naar waterdichte, stevige schoenen voor de kleuterklas!


Herfstschoenen voor de allerkleinsten

Herfstschoenen; waterdicht en stevig voor de kleuterklas. En wat doe je een kruipende baby aan zijn voeten?

Liggende en zittende baby's

Schoenen voor je baby heb je niet meteen vanaf de geboorte nodig. Het is wel heel leuk om je baby een paar schoenen aan te trekken, maar pas vanaf het moment dat hij of zij buiten gaat lopen zijn schoenen echt nodig. Voor die tijd gebruik je schoentjes eigenlijk alleen om de voeten van je baby warm te houden, maar dat kan net zo goed met babysokjes of slofjes.

Van kruipende baby tot die eerste stapjes

Sokken of slofjes met antislipzolen zijn ook voldoende om ervoor te zorgen dat je kind niet direct uitglijdt bij zijn eerste stapjes binnenshuis. Ook wordt het lopen op blote voeten aangeraden vanwege de beste grip.

Naar buiten!

Gaat je baby eenmaal naar buiten om zijn eerste stappen te zetten, dan ontkom je niet aan een paar goede schoenen. Te strakke sokken, harde, stugge zolen en materialen die niet ademen en buigen staan gezonde ontwikkeling van de voeten in de weg. 

De Baby Booties van Shoesme zijn een prachtig voorbeeld van goede, gezonde schonen die er nog leuk uitzien ook voor de herfst.

Naar de kleuterklas

Als je kind naar de kleuterklas gaat en mee rent, springt en wandelt met vriendjes en vriendinnen wil je opnieuw gezonde, goede schoenen die liegst ook nog waterdicht zijn. Bobux schoentjes zijn gemaakt van zacht, natuurlijk eco-leder; veiliger voor uw baby en het milieu. Het zachte leder bovenaan en de suède lederen zool geven de voetjes van jouw kinderen de mogelijkheid om naar behoren te functioneren en te groeien zonder beperkingen. Een uniek elastisch systeem maakt Bobux gemakkelijk om aan te doen en aan te blijven!