Win een wandelende olifant van PlanToys!

Deze houten olifant stimuleert de motoriek van je peuter en helpt olifanten in Thailand; het perfecte kerstgeschenk! En Baby.be geeft er eentje weg! 


Win een wandelende olifant van PlanToys!

Je bent op zoek naar een duurzaam kerstgeschenk voor een peuter? Dan heeft onze redactie de perfecte tip voor je! 

De wandelende olifant van Plantoys kan je vergelijken met een schommelpaard, maar dan wel eentje wat echt vooruit gaat! Het mechanisme, wat de kinderen in gang zetten door te schommelen, zorgt ervoor dat de olifant wandelt. Je kind rijdt zo mee op de rug van een olifant! Daarenboven stimuleert de beweging die je kind maakt zijn evenwichtsgevoel, coordinatie en grove motorische vaardigheden. 

Het speelgoed van Plan Toys staat bekend om zijn kwaliteit en originaliteit, maar ook om het duurzame gedachtengoed en productieproces dat er achter zit. De productie begint met zuiver, natuurlijk rubberboomhout, afkomstig van bomen die geen latex meer produceren. Alles van deze bomen wordt gebruikt, zelfs de kleine stukjes resthout worden vermalen en tot nieuw hout geperst genaamd PlanWood. Dit PlanWood is door en door gekleurd, supersterk en in iedere denkbare vorm te persen. Plan Toys gebruikt alleen natuurlijke lijm en kleurstoffen waardoor het speelgoed 100% veilig is voor zelfs de allerkleinsten. Niet voor niets heeft Plan Toys in hun 30 jarige bestaan al heel veel prestigieuze prijzen in de wacht gesleept.

Kerstgeschenk met waarde 

Dit kerstgeschenk is niet alleen duurzaam en goed voor de lichamelijke ontwikkeling voor je kind. Het is ook een geschenk wat bijdraagt aan onze natuur doordat een deel van de aankoop geschenkt wordt aan een Save Elephant organisatie die zorgt voor het wel en wee van olifanten in Thailand. Zoals je wel weet worden olifanten daar vaak toeristisch uitgebuit, omdat het de enige mogelijke verdienste van een hele familie is. Met de hulp van Plan Toys kunnen families op een andere manier hun inkomen verzekeren en worden de olifanten terug gebracht waar ze horen; in de natuur. 

Een echt kerstgeschenk, dus. 

Baby.be geeft er eentje weg! 

De walking elephant van Plan Toys is niet goedkoop, maar het is dan ook een buitengewoon en uniek geschenk. Voor 339 euro koop je de walking elephant hier. Maar je kan er ook eentje winnen bij Baby.be!

Meespelen doe je hier!