Stijltips: Feesten met zwangere buik

Oh, wat trek je toch aan als je zwanger bent in de volgende weken? Onze stijlredactrice geeft je haar tips!


Stijltips: Feesten met zwangere buik

Less is more!

- Kies voor een eenvoudige zwangerschapsjurk, -rok of -broek die je speciaal voor de gelegenheid koopt. Je buik groeit voortdurend en er is niets zo vervelend als een kledingstuk wat eigenlijk te klein of te groot is. Je wil er perfect uitzien tijdens de feestdagen.

- Kies voor echte zwangerschapskleding; niet voor standaardkleding in een maatje groter. Zwangerschapskleding is aangepast aan je buik die nog toeneemt en heeft een pasvorm waarbij rekening gehouden is met je groeiende borsten. Kies een borstvoedingskleedje; die draag je in je zwangerschap, maar ook lang daarna en laten je toe discreet borstvoeding te geven op publieke plaatsen.

- Natuurlijk hoef je niet voor zwart te kiezen; kleuren doen je stralen in je zwangerschap. Maar ook zwart kan je kleurrijk combineren.

- Draag zorg voor je uiterlijk. Gun jezelf een uitstap naar de schoonheidsspecialist in je zwangerschap. Laat je huid, handen en voeten verzorgen. Vooral je voeten hebben het nu extra te verduren.

- Accessoires maken je outfit af. Je - eenvoudige kleedje - kan je nu combineren met extra feestelijke accenten; denk rood, glitter, goud. Durf jezelf in de kijker te zetten. Nu je zwanger bent, mag iedereen je zien!

Onze tip:

- Mammae Zwangerschaps-en borstvoedingsjurk

- Black Label Croco Luiertas in het rood

- Borstvoedingsketting rood

- Sexy, maar comfortabele bordeaux-gekleurde laarzen van Unisa