Influencer Couscouslesgirls is zwanger : haar angsten, haar ideeën en haar moed

Influencer Couscouslesgirls is zwanger ! Op 11 december kondigde Coucoulesgirls aan dat ze zwanger was aan haar abonnees! Een geheim dat ze 4 maanden heeft bewaard. Ze vertelt ons waarom ...


Influencer Couscouslesgirls zwanger

Influencer Coucoulesgirls is zwanger: haar aankondiging op Instagram

Om te beginnen  kondigde Juliette Katz, alias @Coucoulesgirls, op 11 december aan dat ze zwanger was. Ze plaatste  een ​​bericht vol emotie op Instagram :

Ik ben 4 maanden zwanger en houd het geheim. Het is lang om een ​​geheim te bewaren zo lang na de video over mijn miskraam, ik voelde de behoefte om het jullie te vertellen. Om te zeggen dat het mogelijk is. Een beetje een sprankje hoop. Om heel eerlijk te zijn, voel ik de behoefte om jullie dit te vertellen om echt te beseffen wat er met ons gebeurt, met mijn geliefde. We geloofden er teveel in. Vooral ik. Ik heb 4 maanden lang in angst geleefd hem te verliezen en deze heel pijnlijke emoties opnieuw te beleven. Ik ben constant bang dat er iets mis zal gaan. Is het normaal ? Om dit nieuws met jullie te delen, moet je een beetje ademen en deze emoties accepteren. Het is een heel vreemd gevoel om te weten dat ik moeder ga worden (ik ben het al een beetje, toch?), Het is zo ver van mij verwijderd en tegelijkertijd zo dichtbij. Ziezo ! . Ik wil nu huilen. Goed, toch?

"De angst om de foetus te verliezen ..."

Jammer genoeg kan het zijn dat veel moeders zichzelf in haar woorden herkennen, omdat Juliette Katz niet de enige is die een miskraam heeft meegemaakt. Met veel emoties benadert ze dit onderwerp om de vloer vrij te maken. Ze getuigde op 5 augustus 2020 in een interview met Brut. gepost op YouTube.

Vervolgens herinnert ze tijdens dit interview alle vrouwen en mannen eraan dat het verlies van een baby geen taboe is of de schuld van iemand. "Ik denk dat we moeten stoppen met onszelf de schuld te geven van alles. We geven onszelf al de schuld van zoveel dingen en we worden gedwongen onszelf nog meer de schuld te geven", dan besluit ze: "Ik geloof vooral dat we er niet over praten  omdat we  vinden dat we ons moeten schamen. "

Een inspirerende vrouw in elk opzicht

Bovendien is Coucoulesgirls ook een inspirerende vrouw op alle niveaus, die zich trots laat zien als een aanhanger van de bodypositieve en feministische beweging, bijvoorbeeld door talloze foto's op sociale netwerken te plaatsen.

Ten slotte geeft ze na de aankondiging van haar zwangerschap aan dat ze voorstander is van het respecteren van de toestemming en privacy van haar baby. Ze zal dus geen foto of video van de kleine spruit publiceren. We begrijpen dat en houden van deze aanpak.

Veel  geluk voor deze influencer vol vriendelijkheid en goede ideeën!